κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , » Η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδας... χτυπάει στα Τρίκαλα!!

Η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδας... χτυπάει στα Τρίκαλα!!

Written By travelblog on Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 | 10:57 μ.μ.



Η μεγαλύτερη και ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας για ακόμη μια χρονιά είναι γεγονός. Ύστερα από σχεδιασμό και προετοιμασία πολλών μηνών, ο «Μύλος των Ξωτικών» άνοιξε τις πύλες του και φέτος τα Χριστούγεννα και υποδέχεται τους πρώτους καλεσμένους του.

Με νέες ποιοτικές παρεμβάσεις, πρωτοπόρες και καινοτόμες δράσεις, δημιουργικά εργαστήρια, συναυλίες και δρώμενα επί σκηνής, για 38 ημέρες «ο Μύλος των Ξωτικών» αποτελεί τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες από κάθε σημείο της Ελλάδας.

Με φαντασμαγορικό τρόπο και με σύνθημα «Βρέξει, χιονίσει... ο Μύλος θα γεμίσει», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 η επίσημη τελετή έναρξης της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας. 

Ήδη περίπου 35.351 μαθητές και σχολικές μονάδες έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή και την επίσκεψη τους στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο. Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο και καθημερινά ο αριθμός των μαθητών αυξάνεται. 




Ο Δήμος Τρικκαίων, Ο οικοδεσπότης Αι Βασίλης, τα Ξωτικά, ο καλός Σκρουτζ, η Νεράιδα Βιολάντα και οι αναρίθμητοι βοηθοί τους, μέχρι και 5 Ιανουαρίου 2014 θα προσφέρουν μια πραγματική ατμόσφαιρα Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και για 3η συνεχόμενη χρονιά θα δέχονται χιλιάδες επισκέπτες για να τους ξεναγούν στον παραμυθένιο κόσμο του <<Μύλου των Ξωτικών>>.

Το παραμύθι ξετυλίγεται... στα Τρίκαλα!! Θα είμαστε όλοι εκεί! Μύλος Ξωτικών!!!
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις