κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , » Παραλία Σέσι Γραμματικού, Αττική.

Παραλία Σέσι Γραμματικού, Αττική.

Written By travelblog on Τρίτη 23 Ιουλίου 2013 | 3:21 μ.μ.

Η μικρή αμμουδερή παραλία στην παραθαλάσσια τοποθεσία Σέσι, βρίσκεται 22 περίπου χιλιόμετρα βορειότερα από την ιστορική θέση του τύμβου της μάχης του Μαραθώνα, 9 περίπου χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το Γραμματικό, στο οποίο και ανήκει διοικητικά, και 64 περίπου βορειοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας.



Click image to close

Click image to close



Κοντά στην παραλία δεν υπάρχουν δυνατότητες για διαμονή, αλλά στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής οι δυνατότητες είναι περισσότερες. Η παραλία θεωρείται, από τα παλιά χρόνια ακόμα ιδανικός τόπος για σχετικά ήσυχο μπάνιο, λόγω της σχετικής της απομόνωσης και μετά καλό φαγητό στις ταβέρνες κοντά στην θάλασσα. Σήμερα συγκεντρώνει σχετικά πολύ κόσμο, τόσο από παραθεριστές, όσο και από περαστικούς επισκέπτες, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα.

Η παραλία δεν διαθέτει οργάνωση, αλλά έχει καθαρή θάλασσα και ήσυχο περιβάλλον.

Click image to close

Click image to close

Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να απευθυνθείτε στο φαρμακείο στο γειτονικό Γραμματικό (9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά), ή το Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης (22 χιλιόμετρα νότια).Η πρόσβαση γίνεται μόνο με ιδιωτικό ή νοικιασμένο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα και φτάνετε στην παραλία αφού μετά το Γραμματικό ακολουθήσετε ένα καλό χωματόδρομο για 8 περίπου χιλιόμετρα προς τα βορειοανατολικά. πηγή greekhotelcom
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις