κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , » Κριτικές Προορισμών - Καταγγελία: Ελένη Φιλίππου - Χανιά.

Κριτικές Προορισμών - Καταγγελία: Ελένη Φιλίππου - Χανιά.

Written By travelblog on Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 | 1:02 μ.μ.

Σας αποστέλλω e-mail/Kαταγγελία εναντίον επιχειρηματία ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων στα Χανιά

Aξιότιμοι κύριοι,

Θέμα: Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος  (ΣΕΕΔΔΕ)- Επωνυμία Επιχείρησης: Μιχαηλίδης Ευάγγελος - ΜΗΤΕ:10.42.Κ.11.2Κ.02693.00/Αρ. Ε.Ο.Τ. 10.42.Κ.11.2Κ.02693.00 - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην οδό Χάληδων 20 Β (είσοδος εντός της στοάς), στα Χανιά, Κρήτη.

Σε σχέση με το πιο πάνω θέμα, επιθυμούμε να καταγγείλουμε τον κ. Μιχαηλίδη Ευάγγελο, ο οποίος είναι εγγεγραμμένο μέλος της πιο πάνω αναφερόμενης Συνομοσπονδίας σας, για τους κάτωθι λόγους:

Είχαμε προγραμματίσει, η αδελφή μου, Παναγιώτα Φιλίππου - Καλτσάκη και εγώ, να μεταβούμε από την Κύπρο στα Χανιά για διακοπές, από τις 11 μέχρι τις 17 Αυγούστου 2013. Η αδελφή μου, μέσω του διαδικτύου (internet) και συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας του Venere Com, το οποίο, μεταξύ άλλων, προωθεί τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του πιο πάνω επιχειρηματία, κ. Ευάγγελου Μιχαηλίδη, είχε κάνει κράτηση στο όνομά της, για ένα δωμάτιο δύο ατόμων. Σημειώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Kydonia Inn, όπως ο κ. Ευάγγελος Μιχαηλίδης ονομάζει και διαφημίζει τα υποστατικά του μέσω του διαδικτύου, υπάρχουν φωτογραφίες των δωματίων και του εξοπλισμού, οι οποίες δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα!!!!! ΄Ισως, βέβαια, να είχαν παλαιότερα, προτού προβεί σε αυθαίρετες τροποποιήσεις.
΄Οταν φθάσαμε στα Χανιά, πήγαμε στο Kydonia Inn (οδός Χάληδων αρ. 20Β), όπου με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το δωμάτιο ήταν ένας χώρος 2 Χ 2.5 μέτρων, το οποίο μόλις και μετά βίας χωρούσε ένα μικρών διαστάσεων διπλό κρεββάτι με ένα κομοδίνο και δεν υπήρχε κανένα άλλο έπιπλο! Στο μπάνιο (ντουζ), το οποίο μάλλον έγινε μεταγενέστερα, αφού τοποθετήθηκε 25 περίπου πόντους ψηλότερα από το πάτωμα του δωματίου, δεν υπήρχε κάτι για να κρεμάσουμε τα ρούχα ή τις πετσέτες μας, το σαπούνι ήταν χρησιμοποιημένο και το ρολό τουαλέτας μισό!!! Όσο για τηλεόραση, μικρό ψυγείο, κουζίνα και Wifi, αυτά δεν υπάρχουν, αλλά μάλλον αναφέρονται για λόγους διαφήμισης και εξαπάτησης των ενδιαφερομένων! ΄Οταν αναφέραμε στον ιδιοκτήτη / επιχειρηματία τις παρατηρήσεις και τα παράπονά μας, με επιθετικό ύφος μας είπε να φύγουμε άμα δεν μας αρέσει και ότι τέτοιες μέρες δεν θα βρίσκαμε πουθενά μέρος για να μείνουμε. Το βράδυ της ίδιας ημέρας βγήκαμε στους δρόμους των Χανίων και αφού ψάξαμε για ώρες, βρήκαμε ένα ξενοδοχείο που από την επομένη θα είχε διαθέσιμο δωμάτιο, γι' αυτό κοιμηθήκαμε εκεί και φύγαμε την άλλη μέρα. Η αδελφή μου πλήρωσε το ποσό των Ευρώ 55,00 στον κύριο Μιχαηλίδη, ο οποίος δεν της έδωσε απόδειξη και μας είπε ότι θα δήλωνε στο Venere Com ότι δεν παρουσιαστήκαμε, για να μην τους πληρώσει την προμήθειά τους, αφού αρνηθήκαμε να παραμείνουμε εκεί για το χρονικό διάστημα που είχαμε προγραμματίσει (6 νύχτες).

Κατά τη διαμονή μας στο δωμάτιο, προσέξαμε ότι πίσω από την πόρτα είχε κολλημένο ένα χαρτί με τα κάτωθι στοιχεία: No 0007631 - ΄Ετος 2012  -  Πινακίδα Ενημέρωσης Πελάτη ημερ. 15/5/2012, στην οποία αναφερόταν ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει άδεια ενοικίασης 3 δωματίων. ΄Ομως, όπως διαπιστώσαμε, διαθέτει 6 αριθμημένα δωμάτια προς ενοικίαση, δηλαδή έχει διπλασιάσει των αριθμό των δωματίων, αφού έχει διαχωρίσει κάθε ένα από τα 3 δωμάτια σε δύο μικρά!!!! Μάλιστα, το δωμάτιο όπου αναγκαστικά μείναμε το ένα και μοναδικό βράδυ, είχε τον αριθμό 4 πάνω στην πόρτα του. Είναι απορίας άξιο γιατί η Πινακίδα Ενημέρωσης Πελάτη δεν ήταν πρωτότυπη (πολύ πιθανό να ήταν φωτοτυπία) και γιατί ήταν του 2012 και όχι του 2013!!!

Περαιτέρω, θα θέλαμε να καταγγείλουμε την άθλια και επικίνδυνη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η φθαρμένη από το χρόνο εξωτερική μαρμάρινη σκάλα του κτιρίου, καθώς και η σάπια εσωτερική ξύλινη, οι οποίες οδηγούν στον πανάθλιο χώρο υποδοχής και τα 6 (!!!!) διαμερίσματα που κατάφερε να δημιουργήσει ο εν λόγω επιχειρηματίας!!!!

Ως εκ των πιο πάνω, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την επιτόπια έρευνα των υποστατικών / διαμερισμάτων του πιο πάνω επιχειρηματία, για να διαπιστώσετε και οι ίδιοι τις αυθαίρετες ενέργειες στις οποίες έχει προβεί, οι οποίες πιθανό να έχουν καταστρέψει και τις διακοπές άλλων τουριστών και/ή επισκεπτών των Χανίων που τυχόν διευθέτησαν τη διαμονή τους στο Kydonia Inn, διότι πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες δυσφημίζουν την Ελλάδα που έχει επενδύσει πολλά στην προώθηση του τουρισμού της.
Σημειώνουμε ότι αντίγραφο του ηλεκτρονικού αυτού μηνύματος θα αποστείλουμε στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κρήτης  (pyt_Kritis@gnto.gr) και ότι έχουμε ήδη ενημερώσει τη Venere Com (customer.service@venere.com), μέσω της οποίας είχε γίνει η διευθέτηση για την κράτηση του δωματίου.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και θα αναμένουμε να μας ενημερώσετε για τα πορίσματα της έρευνάς σας.     


Με τιμή,

Ελένη Φιλίππου
Παναγιώτα Φιλίππου - Καλτσάκη
Λευκωσία
Κύπρος

Email από Αναγνώστη.

Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις