κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , » Ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο!

Ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο!

Written By travelblog on Τρίτη 23 Ιουλίου 2013 | 2:45 μ.μ.


xenodoxeio-gumnistwn-rodos

Ένα ξενοδοχείο γυμνιστών άνοιξε τις πύλες του στην πανέμορφη Ρόδο. 
Το ξενοδοχείο Naturist Angel Club Hotel απευθύνεται σε πελάτες ειδικού τουρισμού και λειτουργεί σε 24ωρη βάση με εγκεκριμένο εσωτερικό κανονισμό και έμπειρο προσωπικό.

Στο Παραδείσι της Ρόδου οι λάτρεις του γυμνισμού μπορούν να κυκλοφορήσουν άνετα, καθώς εκεί λειτουργεί ένα resort που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυμνιστές. Προ ημερών, το ξενοδοχείο Naturist Angel Club Hotel άνοιξε τις πύλες του στο κοινό.

Tο Naturist Angel Club Hotel βρίσκεται στο 18ο χλμ. της περιφερειακής οδού Ρόδου-Καμίρου, μεταξύ των κοινοτήτων Παραδεισίου και Θεολόγου, κοντά στην κοιλάδα Πεταλούδων και την Αρχαία Κάμιρο.

Αποτελείται από 32 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με θέα στο βουνό, την πισίνα και τη θάλασσα, τα οποία διαθέτουν λουτρό, τηλεόραση, τηλέφωνο και κλιματισμό. Το εστιατόριο παρέχει πρωινό με τοπικά υλικά σε μπουφέ αμερικανικού τύπου. Επίσης οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους επιλέγοντας από το μενού της παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας ή οποιαδήποτε επιθυμία έχουν κατά παραγγελία.

Στο εξωτικό περιβάλλον της πισίνας (υπάρχει και παιδική πισίνα), απολαμβάνουν ποικιλία κοκτέιλ και σνακ στο υπαίθριο μπαρ. Οι πελάτες διασκεδάζουν με το υπαίθριο σκάκι και τα διάφορα παιχνίδια που οργανώνονται καθημερινά, όπως karaoke, ελληνικές και λάτιν βραδιές, καλλιστεία ανάδειξης “ΜISS ΝΑΤURIST ANGEL” και πολλές άλλες εκπλήξεις. Επίσης, στο ειδικά διαμορφωμένο στέγαστρο απολαμβάνουν αναζωογονητικό μασάζ από διπλωματούχο μασέζ.

Προσφέρονται και οργανωμένες ημερήσιες κρουαζιέρες γυμνιστών με στάσεις σε παρθένες παραλιίες, μπάρμπεκιου, καταδύσεις, ψάρεμα κ.ο.κ., κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Αφετηρία των εξορμήσεων είναι η μοναδική στο νησί οργανωμένη παραλία γυμνιστών στο Φαληράκι που απέχει από το Naturist Angel Club Hotel 15 λεπτά. Η μεταφορά των πελατών γίνεται με ιδιόκτητο πούλμαν του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε πελάτες ειδικού τουρισμού και ενημερώνει ότι, σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών, λειτουργεί σε 24ωρη βάση με εγκεκριμένο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας και έμπειρο προσωπικό, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις εγγυήσεις που απαιτούνται για μια πραγματικά ευχάριστη διαμονή των πελατών του.

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ξενοδοχείου, “ο γυμνισμός είναι υποχρεωτικός σε ολους τους εξωτερικούς χώρους που βρίσκονται στα όρια των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Ο γυμνισμός απαγορεύεται στους εσωτερικούς, κοινόχρηστους και στεγασμένου χώρους (εστιατόριο, υποδοχή, μπαρ, σαλόνι, διάδρομοι δωματίων και ξοινόχρηστες τουαλέτες)”.

Ακόμη, η είσοδος ανηλίκων επιτρέπεται μόνο με τη συνοδεία ενηλίκων α’ βαθμού συγγένειας.

“Η ανάρμοστη συμπεριφορά παντός είδους (παρενόχληση άλλων πελατών, επιδειξιομανία σεξουαλικού ενδιαφέροντος, ερωτικές περιπτύξεις παρουσία τρίτων στους εξωτερικούς χώρους) θεωρείται αιτία άμεσης απομάκρυνσης του συκγκεκριμένου πελατη από το ξενοδοχείο”, αναφέρεται κατηγορηματικά. Επίσης, δεν έπιτρέπεται, φυσικά, η φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση άλλων πελατών χωρίς τη ρητή, γραπτή συγκατάθεσή τους

Τέλος, ειδική έκπτωση παρέχεται στους κατόχους έγκυρου δελτίου μέλους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών (INF/FNI).
http://www.naturistangel.gr/el/



Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις