κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , » Λίγα λόγια για την "The Finest Hotels Of The World"

Λίγα λόγια για την "The Finest Hotels Of The World"

Written By travelblog on Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 | 6:28 μ.μ.


Με δυναμική παρουσία για πάνω από 35 χρόνια στο εγχώριο και διεθνές τουριστικό στερέωμα, η "The Finest Hotels of the World" έχει καταστεί πρωτοπόρος στο χώρο. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας και επενδύοντας στο πλέον εξελιγμένο σύστημα κρατήσεων μέσω του διαδικτύου, εγγυάται άψογη και άμεση εξυπηρέτηση κάθε ταξιδιωτικής ανάγκης, ατομικής ή επαγγελματικής.

Μέσα από τις σελίδες του μπορείτε να εξερευνήσετε και να επιλέξετε πάνω από 18.000 καταλύματα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, Oργανωμένες Eκδρομές, Kρουαζιέρες, Eνοικιάσεις Aυτοκινήτων. Μπορεί να ικανοποιηθεί κάθε επιθυμία σας που σχετίζεται με τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.
Η εταιρεία υπόσχεται υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η οποία πιστοποιείται από το Q Label για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας.
Επιπλέον, είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία στην οποία έχει απονεμηθεί το Ελβετικό Σήμα Ποιότητας Q Label για τον Τουρισμό. 
Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών δουλεύει συλλογικά για την υλοποίηση από των πιο απλών μέχρι των πλέον σύνθετων διακοπών και επαγγελματικών ταξιδιών, με την ίδια άνεση και ευελιξία.
Χάρη στα σημαντικά Διεθνή Βραβεία και τις Διακρίσεις με τα οποία έχει τιμήθει η "The Finest Hotels of the World" είναι μέλος των μεγαλύτερων Διεθνών Τουριστικών-Ταξιδιωτικών και Συνεδριακών Οργανισμών.
Για πολλά χρόνια προσφέρει τις καλύτερες επιλογές για τις διακοπές και τα επαγγελματικά σας ταξίδια. 
Η "The Finest Hotels of the WorId" είναι μια συλλογή από τα πιο κομψά, πολυτελή και πλέον ποιοτικά ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, επιλεγμένα ένα προς ένα!
Και είναι στην διάθεση σας για την εκπλήρωση οποιασδήποτε επιθυμίας σας. Οι διακοπές των ονείρων σας απέχουν απλά ένα κλικ!
Περισσότερα διαβάστε εδώ The Finest Hotels of the WorId
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις