κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , , » Το τρένο καθυστέρησε; Κερδίστε έκπτωση!

Το τρένο καθυστέρησε; Κερδίστε έκπτωση!

Written By travelblog on Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 | 4:49 μ.μ.


H ΤΡΕΝΟΣΕ αλλάζει και αποδεικνύει ευαισθησία για τους επιβάτες σε περίπτωση καθυστερήσεων. Με σεβασμό σε όσους επιλέγουν το τρένο για τις μετακινήσεις τους, για πρώτη φορά η εταιρία καθιερώνει ένα σύστημα ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης των επιβατών μέσω έκπτωσης στην αγορά επόμενου εισιτηρίου. Έτσι, αν το τρένο σας καθυστέρησε μπορείτε να αγοράστε ανταποδοτικό εισιτήριο με έκπτωση για επόμενη διαδρομή!
Η έκπτωση που κερδίζετε είναι ανάλογη με το χρόνο καθυστέρησης και υπολογίζεται στο ποσό του αρχικού εισιτηρίου.
Στις περιπτώσεις καθυστερήσεων άνω των 30 λεπτών των αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (πλην της Προαστιακής γραμμής της Αθήνας) και μέσα σε διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία ταξιδίου μπορείτε να ανταλλάξετε το εισιτήριό σας με νέο εισιτήριο για το οποίο ισχύουν τα εξής:
- για συνολική καθυστέρηση άφιξης της αμαξοστοιχίας στο σταθμό προορισμού από 31 – 60 λεπτά,προβλέπεται χορήγηση έκπτωσης 25% της αξίας του αρχικού εισιτηρίου για την έκδοση νέου εισιτηρίου.
- για συνολική καθυστέρηση άφιξης της αμαξοστοιχίας στο σταθμό προορισμού από 61 – 90 λεπτά,προβλέπεται χορήγηση έκπτωσης 50% της αξίας του αρχικού εισιτηρίου για την έκδοση νέου εισιτηρίου.
- για συνολική καθυστέρηση άφιξης της αμαξοστοιχίας στο σταθμό προορισμού από 91 – 120 λεπτά,προβλέπεται χορήγηση έκπτωσης 75% της αξίας του αρχικού εισιτηρίου για την έκδοση νέου εισιτηρίου.
- για συνολική καθυστέρηση άφιξης της αμαξοστοιχίας στο σταθμό προορισμού άνω των 120 λεπτών,προβλέπεται χορήγηση νέου εισιτηρίου ίσης αξίας με το αρχικό.
Υπενθυμίζεται ότι σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας και εκτάκτων αναγκών δεν ισχύει το δικαίωμα του επιβάτη για τη χορήγηση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ των ανταποδοτικών εισιτηρίων με έκπτωση.
* Κρατήστε το εισιτήριο της διαδρομής που καθυστέρησε ως αποδεικτικό.
11/02/2012 - Προσωρινή παύση χορήγησης ανταπόδωσης από καθυστέρηση
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινώνει ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χιονοπτώσεων στη Β. Ελλάδα, συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών που κυκλοφορούν στον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Αθήνας.
Επικοινωνία
Για υποστήριξη σχετικά με την υπηρεσία ηλεκτρονικών εισιτηρίων, παρακαλώ επικοινωνήστε στην διεύθυνση webticketing@trainose.grΠηγή: http://www.trainose.gr/
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις