κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , , , , » Ανακαλύψτε εύκολα για ποιες ημέρες ισχύει μια προσφορά.

Ανακαλύψτε εύκολα για ποιες ημέρες ισχύει μια προσφορά.

Written By travelblog on Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 | 10:38 μ.μ.


Ανακαλύψτε εύκολα για ποιες ημέρες ισχύει μια προσφορά. 
Είναι γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρείες τρέχουν πολύ συχνά προσφορές στις πτήσεις – εσωτερικού και εξωτερικού. Τις προσφορές αυτές μπορείτε να τις βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα travelplanet24. Αλλά τί γίνεται όταν ψάχνεις την προσφορά και δεν τη βρίσκεις; Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο... η travelplanet24 μελέτησε, σχεδίασε και υλοποίησε το..Ημερολόγιο Προσφορών  ένα βοήθημα για εύρεση των προσφορών (Offers Calendar). 
«Ωραία η προσφορά σας, αλλά … δεν την βρίσκω πουθενά!»
                       Μια από τις συνηθισμένες ερωτήσεις μας.
Η προσφορά φυσικά και υπήρχε, αλλά όντως επειδή ίσχυε για συγκεκριμένες μέρες και προορισμούς ήταν δύσκολο και χρονοβόρο για τον κάθε έναν από εμάς να την «ανακαλύψει» μέσα στην ιστοσελίδα του travelplanet24.
Έπρεπε π.χ. να δοκιμάσει συνδυασμούς ημερομηνιών για να βρει την πολυπόθετη «προσφορά» που αντιστοιχούσε στην οικονομική τιμή που προβαλλόταν. 
Έχει σχεδιάστει ένα εργαλείο μέσα από το οποίο οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να εντοπίσουν για ποιές ημερομηνίες ισχύει η προσφορά για το δρομολόγιο της επιλογής τους.
Καθημερινά, προσθέτονται όλες οι νέες προσφορές των αεροπορικών εταιρειών. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα να προσθέσουμε στο Ημερολόγιο Προσφορών  όποια πτήση ζητάμε, αν δε βρίσκετε εύκολα για ποιες ημέρες ισχύει μια συγκεκριμένη τιμή! 
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις