κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog

travelplanet24

Written By travelblog on Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 | 6:03 μ.μ.

To travelplanet24.com είναι ένα από τα πρώτα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα, και προσφέρει μια πλήρη και πολύ ελκυστική γκάμα προϊόντων στον ταξιδιωτικό τομέα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της, όπως  αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία, και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κρατήσεων μέσω διαδικτύου και ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο ίντερνετ, η travelplanet24.com προσφέρει τα προϊόντα της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Υπηρεσίες στο online ταξιδιωτικό γραφείο Travelplanet24

Αεροπορικά Εισιτήρια Travelplanet24
Στο Travelplanet24  θα βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό θέλετε να ταξιδέψετε καθώς το online ταξιδιωτικό γραφείο Travelplanet24 χρησιμοποιεί την τεχνολογία συνδυασμένης αναζήτησης για να σας εμφανίσει αεροπορικά εισιτήρια σε προγραμματισμένες πτήσεις, low cost πτήσεις και charter πτήσεις από όλες τις ελληνικές και ξένες αεροπορικές εταιρίες. Δείτε και εδώ μια δυνατότητα που έχετε.
Ξενοδοχεία Travelplanet24
Κάντε online κράτηση σε περισσότερα από 55.000 ξενοδοχεία μέσα από το online ταξιδιωτικό γραφείο Travelplanet24 και μάλιστα με την υπηρεσία “Εγγύηση Καλύτερης Τιμής”.
Αν βρείτε το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έχετε κλείσει μέσα από την Travelplanet24, με τους ίδιους όρους κράτησης, σε χαμηλότερη τιμή σε άλλο online ταξιδιωτικό γραφείο (internet) τότε η Travelplanet24 θα σας επιστρέψει τη διαφορά!
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Travelplanet24
Κάντε online ενοικίαση αυτοκινήτων μέσα από την Travelplanet24 σε πάνω από 80 χώρες στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Κάντε κράτηση σε αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών διαλέγοντας εσείς τον τόπο παραλαβής και παράδοσης του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου που θα κλείσετε.
Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Travelplanet24
Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια μέσα από το online ταξιδιωτικό γραφείο Travelplanet24 για τα νησιά της Ελλάδας αλλά και τους προορισμούς στο εξωτερικό στις χαμηλότερες τιμές!


Μπείτε στο sait Travelplanet24 παρακάτω και τσεκάρετε τιμές αεροπορικών (Cyprus Airways - Olympic Air - Aegean Airlines), αλλά και ξενοδοχείων! 
Share this post :

2 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ καλή εταιρία για online κράτηση εισητηρίων και για φτήνα αεροπορικά εισητήρια είναι το petas.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ πάντως χρησιμοποιώ το airtickets.gr σταθερά, είμαι ευχαριστημένος και δεν το αλλάζω εύκολα.
    εξάλλου όσον αφορά για το κόστος των εισιτηρίων πιστεύω πιο πολύ πέζουν ρόλο άλλοι παράγοντες, όπως η περίοδο που θα πετάξει κάποιος κλπ..κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλεις αναρτησεις