κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , , , , , » Νέα προσφορά Aegean Airlines! 30% έκπτωση για πτήσεις Από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα. Δείτε όλες τις προσφορές.

Νέα προσφορά Aegean Airlines! 30% έκπτωση για πτήσεις Από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα. Δείτε όλες τις προσφορές.

Written By travelblog on Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 | 1:32 μ.μ.


Νέα προσφορά Aegean Airlines! 30% έκπτωση για πτήσεις Από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα. Δείτε όλες τις προσφορές.

Αναλυτικά οι προσφορές της Aegean Airlines:
- Προσφορά για Λάρνακα, Ιταλία, Ισπανία και Κωνσταντινούπολη. Από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα-30%
- Από/προς Αθήνα προς Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Μιλάνο, Ρώμη και Κωνσταντινούπολη-30%
- Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 09/12/2012 για πτήσεις με την Aegean από 08/01/2013 έως και 21/03/2013. 

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα & από/προς Αθήνα προς Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Μιλάνο, Ρώμη Και Κωνσταντινούπολη για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. 
Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 09/12/2012 για πτήσεις με την Aegean από 08/01/2013 έως και 21/03/2013. Η έκπτωση 30% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 30%. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο aegeanair.com. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Οι πτήσεις από/προς Αθήνα προς Μαδρίτη δεν θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 15/01/13 - 05/03/13. Ο ναύλος δεν συμπεριλαμβάνει χρέωση κάρτας πληρωμής.
Aegean Airlines

Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις