κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » » ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΤΑΛΙ!» Διαγωνισμος του Δικτυου Ενεργων Πολιτων

ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΤΑΛΙ!» Διαγωνισμος του Δικτυου Ενεργων Πολιτων

Written By travelblog on Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012 | 3:02 μ.μ.

«Κάνουμε πετάλι» μεταφορικά, κάθε μέρα! Γιατί όχι και κυριολεκτικά; Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών του QualityNet Foundation διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο ένα ποδήλατο!
Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών υποστηρίζει και προωθεί κάθε ιδέα και δράση που σέβεται το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και συμβάλλει στην προσωπική υγεία και ευεξία. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας, μιας ιδέας της οποίας το QyalityNet Foundation είναι ήδη υποστηρικτή. Το ποδήλατο πλέον, είναι μέσο διαφυγής και αποτελεί ένδειξη αναζήτησης της ποιότητας στη ζωή μας. Γυμνάζεσαι, ανανεώνεσαι, μειώνεις το κόστος ζωής, αυξάνεις τον ποιοτικό χρόνο, κοινωνικοποιείσαι, σέβεσαι το περιβάλλον. Καλλιεργείς πτυχές του εαυτού σου που δεν είναι κατανοητές σε πρώτη φάση. Ποδηλατώντας, ενεργοποιείς όλες σου τις αισθήσεις και τα αντανακλαστικά. Ανεβάζεις την ψυχολογία σου, αποκτώντας αυτοέλεγχο και η αυτοεκτίμηση, ενώ παράλληλα, η κοινωνικότητα που συνοδεύει την ποδηλασία προωθεί μια αυξανόμενη κοινή συνείδηση.
Αν συμφωνείτε και θα θέλατε να αποκτήσετε το μέσο, δηλαδή το ποδήλατο, δεν έχετε παρά να κάνετε Like στη σελίδα του Δικτύου Ενεργών Πολιτών του QualityNet Foundation στο Facebook, κάντε share το διαγωνισμό και είστε πλέον υποψήφιος για να κερδίσετε το ποδήλατο! Επισκεφτείτε τη σελίδα του Δικτύου Ενεργών Πολιτών στο facebook και... Καλή επιτυχία!

Διαβάστε περισσότερα για το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών πατώντας εδώ
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις