κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » » 3000 δωρεάν πακέτα διαμονής απο το Club Agia Anna..

3000 δωρεάν πακέτα διαμονής απο το Club Agia Anna..

Written By travelblog on Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 | 1:19 μ.μ.


Το Club Agia Anna Summer resort προσφέρει 3000 δωρεάν πακέτα διαμονής σε φοιτητές, ανέργους και δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού!
Με ηγετική παρουσία στο χώρο του camping στην Ελλάδα, το διάσημο Club Agia Anna Summer Resort του τουριστικούΟμίλου Maestro στέκεται για μια ακόμα φορά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας που πλήττεται καθημερινά από την οικονομική κρίση και τα σκληρά μέτρα.
Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το έτος 2012, το Club Agia Anna Summer Resort προσφέρει σε φοιτητέςοικογένειες ανέργων και οικογένειες δικαιούχων κοινωνικού τουρισμού, 3000 δωρεάν πακέτα διαμονής στο camping του χώρου, που περιλαμβάνουν έως 4 διανυκτερεύσεις σε δική τους σκηνή, δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων και ελεύθερη συμμετοχήστα προγράμματα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Όροι & Προϋποθέσεις:
1) Χρήση της παροχής μπορούν να κάνουν όσοι κατέχουν φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ή κουπόνι  κοινωνικού τουρισμού τα οποία, θα πρέπει απλώς να επιδείξουν κατά την άφιξη τους στις εγκαταστάσεις του Club Agia Anna.

2) Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει προηγουμένως να έχουν προβεί σε κράτηση θέσης για τη σκηνή τους, επικοινωνώντας με το Club Agia Anna στα τηλέφωνα 2227097250, 2227097185 ή μέσω mailστο info@clubagiaanna.gr .
* Το συγκεκριμένο camping κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ιδιαίτερα Ιούλιο - Αύγουστο (και όχι μόνο..), μαζεύει πάρα πολύ κόσμο, καθώς είναι ιδιαίτερα γνωστό. Εύκολα μπορεί να σου τύχει να περνάς από  αγ.αννα, και να πείς..δεν κάθομαι εδώ κανά διήμεράκι.. στο camping! Γιατί όχι!
Τόσο εύκολα μπορεί να σου πούνε επίσης και οι υπέφθηνοι από το camping ότι δεν υπάρχουν θέσεις! Παρόλο τα 50 και παραπάνω στρέμματα του! 
Πόσο μάλλον τώρα!! Με λίγα λόγια sosαρα!!

3) Η δράση ισχύει για τις περιόδους από 27/04/2012 έως 30/06/2012 και από 27/08/2012 έως 23/09/2012.
φωτογραφία από flickr
Το Club Agia Anna αποτελεί το μεγαλύτερο και ομορφότερο camping της Ελλάδας και μέσα στα 24 χρονιά επιτυχημένης λειτουργίας του έχει αποκτήσει χιλιάδες πιστούς φίλους που το επισκέπτονται κάθε χρόνο, απολαμβάνοντας άριστη σχέση τιμής και ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών. Βρίσκεται σε απόσταση 150 χλμ από την Αθήνα κοντά στην παραλία της Αγίας Άννας στην Β. Εύβοια και η συνολική έκταση του Club ξεπερνά τα 50 στέμματα.
περισσότερες πληροφορίες μεταφερθείτε στο sait της Αγ. Άννας εδώ
http://www.clubagiaanna.gr/images/articles/content/GR_PRICELIST-CAA-2012_5_new.pdf
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις