κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , , » Φτηνές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων...

Φτηνές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων...

Written By travelblog on Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 | 1:41 π.μ.


Φτηνές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων...
Σε όλες τις low cost αεροπορικές οι τιμές που μπορεί να πετύχεις εξαρτώνται από την ώρα, την ημέρα και φυσικά, το έγκαιρο της κράτησης. Κάντε ένα τεστ... Προσπάθησε να τσεκάρεις πόσο κοστίζουν τα  αεροπορικά εισιτήρια σε διάστημα μιας ημέρας! Τσεκάρετε δηλαδή την τιμή της ίδια πτήσης πχ Αθήνα-Κέρκυρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα σε μια μέρα....(πολύ πριν πραγματοποιηθεί η πτήση φυσικά! 
Όσο πιο νωρίς ψάχνουμε και κάνουμε τις κρατήσεις μας, τόσο καλύτερες τιμές θα επιτύχουμε!!).
Θα εντυπωσιαστείς πόσο γρήγορα μεταβάλλονται τα ποσά ανά μισάωρο... δεν είναι υπερβολή!! και πώς η πρώτη τιμή των 150€ με επιστροφή που βρήκες στις 11.00 το πρωί, εξαφανίζεται ως δια μαγείας μέχρι το μεσημέρι, για να φτάσει να κλείσεις τελικά το εισιτήριο στα 210€! 
Ένα προσωπικό παράδειγμα είναι όταν ήθελα να ταξιδέψω για εξωτερικό συγκεκριμένα για Στουτγκάρδη, Γερμανία....Τελικά είναι πολύ ωραίο συναίσθημα...να συνταξιδεύεις στο ίδιο αεροπλάνο...για τον ίδιο προορισμό...με κάποιο άλλο συγγενικό σου πρόσωπο...και με 60 με 70€ παραπάνω στην τσέπη...και όχι γιατί έχεις περισσότερα ...απλά και μόνο επειδή ασχολήθηκες λίγο περισσότερο με το ψάξιμο, το τεστ της ημέρας όπως είπαμε και πιο πάνω...ή επειδή το συγγενικό αυτό πρόσωπο δεν ήταν σίγουρο αν θα κάνει αυτό το ταξίδι, πράγμα που σημαίνει ότι  έκανε την κράτηση τελευταία στιγμή!
Το Α και το Ω στις φτηνές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων είναι το ψάξιμο, και πολύ πριν την κάθε πτήση σας.  
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις