κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , » Ωρα της Γης 2012: στείλτε το δικό σας μήνυμα αισιοδοξίας.

Ωρα της Γης 2012: στείλτε το δικό σας μήνυμα αισιοδοξίας.

Written By travelblog on Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 | 9:54 μ.μ.



Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 σημαίνει για τέταρτη χρονιά η Ώρα της Γης. Φέτος, το WWF Ελλάς δίνει ειδικό χαρακτήρα στην ελληνική συμμετοχή καλώντας τους πολίτες να μοιραστούν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας για το περιβάλλον στο www.facebook.com/WWFGreece.
Με το σύνθημα «Μπορούμε να σώσουμε…» καταγράφουμε όλα τα αγαθά και τις αξίες που μας προσφέρει η ελληνική φύση και έχουμε χρέος να προστατεύσουμε. 
To Σάββατο 31 Μαρτίου στις 20.30 το βράδυ σβήνουμε τα φώτα και στέλνουμε αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.
Σε μια εποχή βαθιάς κρίσης, πού πρέπει να οχυρωθούμε; Πού πρέπει να ψάξουμε για το πολύτιμο αντίδοτο στην απαισιοδοξία; Για εμάς αυτός ο τόπος είναι το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας.
Η ελληνική φύση με τις αμέτρητες εναλλαγές της μας δίνει ανάσα και στήριγμα. Δεν είναι μόνο τα ζώα και τα φυτά – είναι η ιστορία, η πολιτιστική μας κληρονομιά, τα τοπικά προϊόντα. Σε μια εποχή που οι ανάγκες επαναπροσδιορίζονται, πολλοί μπορεί να θεωρήσουν την προστασία του περιβάλλοντος «πολυτέλεια». 
Εμείς είμαστε από την απέναντι πλευρά. 
Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη. Μπορούμε να σώσουμε το περιβάλλον και ό,τι αυτό μας δίνει. 
Μπορούμε να σώσουμε «τη σκιά», «το μέλι», «την εκδρομή», «το λάδι», «την υπερηφάνεια».
Με αυτό το σκεπτικό δίνουμε φέτος ειδικό χαρακτήρα στην ελληνική συμμετοχή στην Ώρα της Γης καλώντας τους πολίτες να πάρουν μέρος με το δικό τους μήνυμα. Το μήνυμά τους για αυτά που οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχουμε χρέος να σώσουμε στον αγώνα μας για την προστασία του περιβάλλοντος.

—Πώς μπορείτε να πάρετε μέρος στη φετινή Ώρα της Γης
Επισκεφτείτε την σελίδα του WWF Ελλάς στο facebook και στείλτε το δικό σας μήνυμα αρχίζοντας με τη φράση «Μπορούμε να σώσουμε….». Το μήνυμά σας μπορείτε να το «εικονογραφήσετε» προσθέτοντας μια φωτογραφία της ελληνικής φύσης.
—Τι άλλο μπορείτε να κάνετε
*Να μοιραστείτε το μήνυμά σας με τους φίλους σας στο facebook, αλλά και στο περιβάλλον εργασίας σας.
*Nα τοποθετήσετε web banner στο blog ή στο site σας (μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ)
*Να σβήσετε μαζί μας τα φώτα για μια ώρα το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 20:30.
Πηγή econews.gr
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις