κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , , , » Φωτοβολταϊκά στη στέγη σας; Υπολογίστε τα οφέλη από τη δύναμη του ήλιου και κερδίστε!

Φωτοβολταϊκά στη στέγη σας; Υπολογίστε τα οφέλη από τη δύναμη του ήλιου και κερδίστε!

Written By travelblog on Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 | 10:11 μ.μ.

Φωτοβολταϊκά στη στέγη σας; Υπολογίστε τα οφέλη από τη δύναμη του ήλιου και κερδίστε!
Η Dionic Energy προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την υλοποίηση φωτοβολταϊκών έργων σε στέγες και ταράτσες κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων. 
Η εταιρία παρέχει στους πελάτες ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών που αποσκοπούν στην παράδοση του έργου «με το κλειδί στο χέρι». 
Περιληπτικά οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι οι παρακάτω:

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επένδυση σε φωτοβολταϊκά και την καλύτερη δυνατή λύση εξοπλισμού με βάση τον προϋπολογισμό του πελάτη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου έργου.

Μελέτη για την χωροθέτηση, εγκατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρίας που διαχειρίζονται το κάθε έργο από το ξεκίνημα έως το τέλος του.

Διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών με ΔΕΗ και Πολεοδομία, όπου αυτό απαιτείται. Οι συνεργάτες της 
Dionic Energy θα ολοκληρώσουν όλες τις διαδικασίες για λογαριασμό του πελάτη χωρίς αυτός να χρειαστεί να απευθυνθεί στις υπηρεσίες αυτές.

Δανειοδότηση μέχρι και το 100% της αξίας επένδυσης. Μέσα από την στρατηγική συνεργασία με μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα έχουν διαμορφώσει εναλλακτικά προγράμματα χρηματοδότησης που μπορούν να καλύψουν μέχρι και το 100% της αξίας επένδυσης για οποιοδήποτε έργο.

Εγκατάσταση και παράδοση του εξοπλισμού από τα εξειδικευμένα συνεργεία. Με βάση την μελέτη από τους μηχανικούς, τα συνεργεία υλοποιούν την εγκατάσταση όσο σύνθετη και ιδιαίτερη απαιτηθεί να είναι. Χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένο εξοπλισμό για το σύνολο των υλικών εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση και απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης.

Ετήσια συντήρηση και έλεγχος καλής λειτουργίας του εξοπλισμού. Παρέχουν συμβόλαιο συντήρησης του εξοπλισμού για όλη τη διάρκεια ζωής του ελέγχοντας την εγκατάσταση και κάνοντας εξειδικευμένες μετρήσεις απόδοσης που πιστοποιούν την ορθή λειτουργία του συνόλου του εξοπλισμού. 


Ασφάλεια της επένδυσης και του εξοπλισμού. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά ιδρύματα προσφέρουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για τον εξοπλισμό που καλύπτει τις φθορές, τις βλάβες και τις όποιες καταστροφές μπορεί να συμβούν. Επίσης παρέχουν ασφάλεια για την επένδυση και τα χρηματικά ποσά που αναμένονται από τη λειτουργία της εγκατάστασης και του εξοπλισμού.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:
- Ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τη φόρμα ενδιαφέροντος.
- Η Dionic Energy επικοινωνεί με τον ενδιαφερόμενο για μια πρώτη επικοινωνία και εφόσον ο ενδιαφερομένος φαίνεται να πληροί τις προϋποθέσεις κανονίζουν να περάσουν να δουν τον χώρο.
- Στη συνέχεια, εφόσον και από κοντά ο ενδιαφερόμενος πληροί τις προϋποθέσεις, και εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, ζητάει και του στέλνουν οικονομική προσφορά.
- O ενδιαφερόμενος μπορεί να αποδεχτεί την οικονομική προσφορά ή να την απορρίψει.
- Εφόσον αποδεχτεί και την οικονομική προσφορά, τότε υπογράφει ο ενδιαφερόμενος και καταβάλει μια μικρή προκαταβολή. 

Dionic Energy
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις