κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , , » Ο «Μύλος των Ξωτικών» η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, υπόσχεται δεκάδες απίθανες εκπλήξεις!

Ο «Μύλος των Ξωτικών» η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, υπόσχεται δεκάδες απίθανες εκπλήξεις!

Written By travelblog on Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 | 11:27 μ.μ.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, υπόσχεται δεκάδες απίθανες εκπλήξεις!
Ο «Μύλος των Ξωτικών» η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, υπόσχεται δεκάδες απίθανες εκπλήξεις σε όλους τους τυχερούς επισκέπτες που θα βρεθούν στην πόλη των Τρικάλων από 30 Νοεμβρίου 2012 έως 6 Ιανουαρίου 2013.
Στο παραμυθένιο Εργοστάσιο του Αι Βασίλη, τα δεκάδες ξωτικά εργάζονται πυρετωδώς και σύντομα θα ανακοινώσουν το πλούσιο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα δράσεων του Μύλου.

Ωστόσο στην αρχική σελίδα της επίσημη ιστοσελίδα (milosxotikon.gr) από την προηγούμενη εβδομάδα εγκαινιάστηκε η νέα στήλη «τα Ξωτικά αποκαλύπτουν τα μυστικά τους…». Εκεί  λοιπόν θα αποκαλύπτονται συνεχώς, οι νέες και απίστευτες εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές για να εντυπωσιάσουν όλους τους επισκέπτες. Ήδη η μία ανακοίνωση διαδέχεται την άλλη. Η τελική αποκάλυψη όμως της κάθε έκπληξης γίνεται μόνο με την «εντολή» της αντίστροφης μέτρησης του χρονομέτρου!
Ο «Μύλος των Ξωτικών» η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, υπόσχεται δεκάδες απίθανες εκπλήξεις!

                                               Οι πρώτες εκπλήξεις…
Τα πρώτα ονόματα και οι ξεχωριστές δράσεις άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Η πιο χαρακτηριστική φωνή της Ελληνικής τηλεόρασης θα καλωσορίσει στην Παρασκευή 30 Νοεμβρίου τους πρώτους επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών».
Ο Αλέξης Κωστάλας, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την μετάδοση κορυφαίων καλλιτεχνικών και αθλητικών γεγονότων, θα μεταφέρει την εικόνα του Μύλου σε ολόκληρο τον κόσμο!
Ο γνωστός «Παραμυθάς» της ελληνικής τηλεόρασης Νίκος Πιλάβιος θα βρεθεί φέτος στα Τρίκαλα ανάμεσα στα αγαπημένα του παιδιά. Οι παλιοί τον αγάπησαν και τον θυμούνται πολύ συχνά, οι νεότεροι οφείλουν να τον γνωρίσουν.
Επιπλέον η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι στην σκηνή του Μύλου αλλά και σε ολόκληρη την πόλη των Τρικάλων στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, θα «σκορπίσουν» οι μελωδίες και τα χαμόγελα της περίφημης παιδικής Χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου.
Ενώ τέλος στις 9 Δεκεμβρίου στα γενέθλια του Μύλου, το πιο γλυκό όνειρο του κάθε παιδιού γίνεται πραγματικότητα.  Μια ιδιαίτερη έκπληξη που για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε ανοιχτή εκδήλωση στην Ελλάδα. Πραγματικός ΤΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ με την συμμετοχή όλων των παιδιών, μικρών και μεγάλων!!!
Να φανταστείτε ότι τα καλύτερα δεν ανακοινώθηκαν ακόμα…
Διαβάστε για τον μύλο των ξωτικών και εδώ
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις