κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » » Rafting στον Λούσιο-Αλφειό από το days4u.gr

Rafting στον Λούσιο-Αλφειό από το days4u.gr

Written By travelblog on Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 | 4:09 μ.μ.


Μία καταπληκτική Εμπειρία για τους φίλους της φύσης ή για όσους θέλουν να ξεφύγουν για λίγο από το στρες της πόλης! 
Η Εμπειρία:
Το Rafting είναι πολύ δημοφιλές, τόσο για τις όμορφες διαδρομές που προσφέρει όσο για το γεγονός ότι είναι ένα σπορ για όλους – ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης. Αφού οι ειδικοί σας υποδεχθούν, θα σας κάνουν την απαραίτητη εκπαίδευση στη στεριά, θα σας δώσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και μετά θα μπείτε στη φουσκωτή βάρκα, το raft. Η διαδρομή είναι μια από τις εντυπωσιακότερες στην Ελλάδα, έχει συνεχόμενα τεχνικά περάσματα, καταπράσινα τοπία, στενά φαράγγια και πέτρινα γεφύρια. Η κατάβαση διαρκεί περίπου 1μιση ώρα ανάλογα την εποχή. Το ποτάμι είναι μέτριας δυσκολίας (βαθμός WWII) και έτσι κατάλληλο και για αρχάριους και έμπειρους. 

Τι περιλαμβάνει:
Κατάβαση ποταμού με ειδικές φουσκωτές βάρκες, εκπαίδευση, έμπειρους οδηγούς - εκπαιδευτές, ειδικό εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση (τεχνικό και ρουχισμό) και ασφάλιση. 

Οι εγκαταστάσεις:
Οι εγκαταστάσεις, βρίσκονται στην καρδιά της Αρκαδικής γης, στο Ελληνικό, ανάμεσα στη Στεμνίτσα και την Καρύταινα. Έχει απόσταση 2μιση με 3 ώρες από την Αθήνα 220χλμ και αποτελείται από αποδυτήρια αντρών - γυναικών με ανεξάρτητα WC και ντους με ζεστό νερό, χώρο παραλαβής εξοπλισμού, αποθηκευτικούς χώρους και αίθουσα αναμονής. 

Η Εμπειρία αυτή είναι το ιδανικό δώρο για την παρέα ή για την οικογένεια και μπορεί να γίνει μία αξέχαστη ημερήσια εκδρομή ή εάν θέλετε να συνδυαστεί με μία διανυκτέρευση γύρω στην περιοχή.

δείτε την προσφορά στο days4u.gr
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις