κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » » Ολλανδια: Ψηφος στην Ελλαδα ως καλυτερο Ευρωπαϊκο αεροπορικο προορισμο.

Ολλανδια: Ψηφος στην Ελλαδα ως καλυτερο Ευρωπαϊκο αεροπορικο προορισμο.

Written By travelblog on Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 | 7:17 μ.μ.


Η Ελλάδα παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των Ολλανδών τουριστών, κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου αεροπορικού προορισμού στην Ευρώπη στα Zoover Awards 2012.
Το zoover.nl είναι το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό portal της Ολλανδίας, τόσο για την πραγματοποίηση κρατήσεων όσο και για τη σύγκριση τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων βάσει αξιολόγησης των ίδιων των επισκεπτών.
Για περισσότερους από 2 μήνες πάνω από 140.000 χρήστες του zoover.nl είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους προορισμό διακοπών με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών, το φυσικό περιβάλλον καθώς και τη φιλικότητα, προσβασιμότητα και ασφάλεια του προορισμού.
Η ανάδειξη της Ελλάδας ως καλύτερου αεροπορικού προορισμού αποδεικνύει ότι, παρά την αρνητική δημοσιότητα των τελευταίων μηνών, η χώρα μας συνεχίζει να ελκύει τους Ολλανδούς με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν και παραμένει αγαπημένος προορισμός για τις διακοπές τους. Το ευχάριστο είναι ότι ήδη τις τελευταίες εβδομάδες η προτίμηση αυτή αντικατοπτρίζεται και στον αριθμό των κρατήσεων, δίνοντας έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της φετινής τουριστικής κίνησης από την Ολλανδική αγορά.
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις