κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog

Airtickets.gr

Written By travelblog on Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 | 9:32 μ.μ.


Το AirTickets.gr βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στους κορυφαίους διαδικτυακούς παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Επιδιώκει πάντα να καινοτομεί στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν και προσθέτει συνεχώς καινούριες υπηρεσίες, όπως οι κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων κρατήσεις ξενοδοχείων, Airticketstoday νέα υπηρεσία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, διοργανώσεις ταξιδιών σε γκρουπ. 
Το AirTickets.gr διαθέτει πολλές προσφορές σε εισιτήρια και εκδρομές, ενώ διευκολύνει τους πελάτες της, προσφέροντας τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. 
Ταυτόχρονα, παρέχει στους πελάτες της αρκετές πληροφορίες για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν στο ταξίδι τους. 
Μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει ανάμεσα σε χιλιάδες αεροπορικές πτήσεις και εκατοντάδες προορισμούς εκείνες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του, να πληροφορηθεί κάθε στοιχείο για τις εν λόγω πτήσεις και να προχωρήσει με πλήρη ασφάλεια στην έκδοση του σχετικού εισιτηρίου.

Tο site AirTickets.gr, αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα sites. Είναι γρήγορο, περιεκτικό και ταυτόχρονα λειτουργικό, καθώς παρέχει, σε ένα ιδιαίτερα εύχρηστο περιβάλλον, πληροφορίες για όλες τις online πτήσεις, δυνατότητα κράτησης αεροπορικών θέσεων με όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Επιπλέον, εμπεριέχει πλούσιο περιεχόμενο, έτσι ώστε να παρέχει στον επισκέπτη έναν ικανοποιητικό όγκο πληροφοριών, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να συγκρίνει μεταξύ διαφορετικών τιμών, αεροπορικών εταιριών, προορισμών, αεροδρομίων, ημερομηνιών, ξενοδοχείων και πακέτων.
Ανακαλύψτε τις πρωτοποριακές ταξιδιωτικές υπηρεσίες της airtickets.gr, της εταιρίας που 10 χρόνια ταξιδεύει την Ελλάδα!

Yπηρεσίες στο online ταξιδιωτικό γραφείο Airtickets.gr 
Αεροπορικά εισιτήρια Airtickets.gr
Στο Airtickets.gr   θα βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό θέλετε να ταξιδέψετε, πτήσεις από όλες τις ελληνικές και ξένες αεροπορικές εταιρίες.

Airticketstoday νέα υπηρεσία από την Airtickets.gr
Νέα μοναδική υπηρεσία για να γνωρίζετε όλες τις προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων που βρέθηκαν το τελευταίο 24ωρο, δημιούργησε η airtickets.gr.
Η υπηρεσία airticketstoday βασίζεται στις αναζητήσεις πτήσεων που γίνονται καθημερινά από όλους τους χρήστες στην ιστοσελίδα της airtickets.gr, ανεξαρτήτως του εάν θα πραγματοποιηθεί αγορά εισιτηρίου. Η καλύτερη τιμή που βρίσκεται ανά προορισμό αποθηκεύεται για 24 ώρες ή μέχρι την εύρεση μιας καλύτερης τιμής.
Ο επισκέπτης της AirTickets.gr τώρα μπορεί πολύ γρήγορα να ενημερώνεται για την καλύτερη τιμή ανά προορισμό χωρίς να προβεί σε πολλαπλές αναζητήσεις.
Η υπηρεσία απευθύνεται σε όσους έχουν ευελιξία στο ταξίδι τους και αναζητούν αποκλειστικά οικονομικά εισιτήρια ανεξαρτήτως προορισμού και ημερομηνιών.
Share this post :

3 σχόλια:

  1. 3 ακτοπλοϊκά εισητήρια (ζευγάρι και 8 ετών παιδί), τοποθετημένα σε 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ!! Η κράτηση σχεδόν ένα μήνα πριν!!
    Η απάντηση από την υπηρεσία: "γιατί δεν πήρατε τηλέφενο να ρωτήσετε αν ήταν οι θέσεις δίπλα;..."
    Απλά, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κράτηση αυτοκινήτου για Μιλάνο και πληρωμή 313€. Όταν φτάσαμε εκεί ενώ είχαμε πληρώσει για 2ο οδηγό και όλες τις ασφαλιστικές καλύψεις μας ζητήθηκε να δώσουμε άλλα 109€ για τα ίδια πράγματα. Η απάντηση της εταιρίας ήρθε 4 μήνες αργοτερα, μετά από 10αδες ενοχλήσεις και ουσιαστικά επικαλεστήκανε κάποια υποσημείωση με ψιλα γράμματα που λέει ότι ενδέχεται να αλλάξουν οι χρεώσεις. Απαράδεκτοι στα πάντα. αν τους χρησιμοποιήσετε να είστε παρα πολύ προσεχτικοί στο τι θα αγοράσετε και προς Θεού όχι για αυτοκίνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει λόγος να χρησοποιει κανείς την airtickets !αν ολα παν καλά οκ!αν γίνει κάποιο λάθος καθηστερουν ωστε να περάσει το 24ωρο και να χρεώνουν ακυρωτικα για μια τετραμελή οικογένεια 40 ευρώ, εκτός του πέναλτι απο την αεροπορική ΚΑΤ της αύξησης του εισητηριου που προήλθε απο την καθηστερηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλεις αναρτησεις