κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , , , » Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στην Ελλάδα! MEC Παιανίας.

Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στην Ελλάδα! MEC Παιανίας.

Written By travelblog on Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 | 12:06 μ.μ.

Ο Άι Βασίλης έρχεται στην πόλη και φέρνει μαζί του έναν κόσμο φαντασμαγορικό, πολύχρωμο, διασκεδαστικό και ονειρικό:
το Santa Claus Kingdom.Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κλειστό θεματικό πάρκο 12.000 τ.μ. γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και παιχνίδια για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά στο βάθος στην καρδιάς τους…
Από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου ως τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στο M.E.C. Παιανίας.
Φέτος τα Χριστούγεννα στο χιονισμένο Santa Claus Kingdom, θαυμάστε το παγοδρόμιο της Ελλάδας, περιπλανηθείτε στο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Μυθολογικό Πάρκο, δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κάντε χιονοτσουλήθρα, δοκιμάστε τις νοστιμιές της κουζίνας του Άι Βασίλη, εκπαιδευτείτε για να γίνετε οι χρήσιμοι βοηθοί του και ξεχάστε για αρκετές ώρες τον έξω κόσμο στις τέσσερις μαγευτικές χώρες του Santa Claus Kingdom.


Η Χώρα των Πάγων (Ice Land): ένα μαγευτικό σκηνικό χιονιού που φιλοξενεί το εργαστήριο του Άι Βασίλη, το παγοδρόμιο των 500 τ.μ. φωτισμένο με led και διακοσμημένο με αμέτρητους πολυελαίους, την 30 μέτρων χιονοτσουλήθρα αλλά και ένα τεράστιο igloo με σύγχρονης τεχνολογίας laser show. Μια πρώτη γεύση από το Santa Claus Kingdom.

H Χώρα της Φαντασίας (Fantasy Land): Με το μεγάλο καρουζέλ και το λούνα παρκ και με αμέτρητα παιχνίδια για τους μικρούς υπηκόους του Βασιλείου.

Η Χώρα της Περιπέτειας (Adventure Land): Δράσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, τοίχος αναρρίχησης, στίβος μάχης και εναέριες rappel διαδρομές. Εδώ βρίσκεται και το μοναδικό Μυθολογικό Πάρκο με τα τρισδιάστατα γλυπτά ηρώων της ελληνικής μυθολογίας, η έκθεση με τους τεράστιους δεινόσαυρους αλλά και οι εξέδρες για τις συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Τέλος, εδώ μπορεί κανείς να δοκιμάσει τις ξεχωριστές γευστικές προτάσεις στο ειδικά διαμορφωμένο εστιατόριο του Santa Claus Kingdom.

Η Χώρα της Ευτυχίας (Happy Land): Ένας παράδεισος φουσκωτών παιχνιδιών (που καλύπτουν έκταση 2000 τ.μ.) και η πίστα baby cart. Σ’ αυτή τη χώρα, τα παιδιά θα διασκεδάσουν αφάνταστα και οι γονείς θα ξεκουραστούν, μια και ο χώρος θα είναι φυλασσόμενος για τα παιδιά.


Το πρόσφατα ανακαινισμένο εκθεσιακό κέντρο MEK Παιανίας, γεμίζει φωτάκια και έλατα, χιόνι, ξωτικά, φωτεινά αστέρια, αγγέλους και μουσική. 
Από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου ως τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στο M.E.C. Παιανίας.

Τιμή εισιτηρίου: 3€ τις καθημερινές, 4€ τα Σαββατοκύριακα 
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 11:00 ως τις 23:00 


Διεύθυνση.
Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301 Αττική Οδός, έξοδος 17 (Κάντζα). Μετρό, σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας (δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία προς το M.E.C.)
Τηλέφωνο
215 5305014


www.santaclauskingdom.com 
www.facebook.com/SantaClausKingdom
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις