κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » » “1st Acropolis Half Marathon” προσκληση εθελοντων

“1st Acropolis Half Marathon” προσκληση εθελοντων

Written By travelblog on Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012 | 7:42 μ.μ.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας
 (ΣΕΓΑΣ) διοργανώνουν στις 20 Μαΐου τον 1οΗμιμαραθώνιο Ακρόπολις (21.100 μ.) και τους παράλληλους αγώνες Δρόμου 8 και 3 χιλιομέτρων για άνδρες και γυναίκες και 700 μέτρωνγια άτομα με ειδικές ανάγκες.

Οι εθελοντές της Αθήνας, οι οποίοι δίνουν δυναμικά το παρόν σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση, που πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων, καλούνται για ακόμη μία φορά να δηλώσουν ενεργή συμμετοχή στη διεξαγωγή του 1ουΗμιμαραθωνίου Ακρόπολις και των παράλληλων αγώνων. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου της πρώτης αυτής  διοργάνωσης, που είναι η καθιέρωσή της ως έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς μαζικής και λαϊκής συμμετοχής στην Ελλάδα, αλλά και η προβολή τα πόλης της Αθήνας στο εξωτερικό με το κοινωνικό σύνθημα «Πάρε ανάσα, έλα να τρέξουμε την ιστορία της πόλης μας».
SYMMETEXW
Σκοπός του Προγράμματος Εθελοντισμού 1st  Acropolis Half Marathon- Athens Run 2012, είναι να δώσει την ευκαιρία σε άτομα άνω των 18 ετών να συμμετέχουν με την προθυμία  και τον ενθουσιασμό τους στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες όλων των αγώνων. Οι τομείς που καλούνται να καλύψουν είναι εκείνος της επικοινωνίας, της περιόδου προετοιμασίας  (14 – 19 Μαΐου) και της ημέρας διεξαγωγής  των αγώνων (τεχνική υποστήριξη σε σημεία εκκίνησης, σταθμών, τερματισμού και απονομή).
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 11 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση που επισυνάπτεται και να την αποστείλουν με email στο volunteers.opanda@gmail.com.
Πληροφορίες: Τμήμα Εθελοντισμού ΟΠΑΝ Δήμου Αθηναίων...Τηλ.: 210-3646857 
Πηγή cityofathens.gr
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις