κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » » εορταστικες προσφορες απο διαφορα dealsites..

εορταστικες προσφορες απο διαφορα dealsites..

Written By travelblog on Κυριακή 1 Απριλίου 2012 | 8:51 μ.μ.


Παρουσιάζονται κάποια deals sites με τις προσφορές συγκεντρομένες, για διάφορους προορισμούς τις ημέρες των εορτών και όχι μόνο.


Σκύρος42€ το άτομο για 4ήμερες ρομαντικές διακοπές, στο STUDIOS MEROI, στην πανέμορφη Σκύρο, με τις φυσικές ομορφιές και τις όμορφες και αμμουδερές παράλιες. βρίσκεται στην περιοχή του ΜΩΛΟΥ και μόλις 400 μέτρα από την θάλασσα μέσα σε καταπράσινο κήπο με τριανταφυλλιές και κληματαριές.
επισκεφθείτε το sait prolaveto.com και τσεκάρετε την προσφορά

Πορταριά Πηλίου99€ το άτομο, για να γιορτάσετε το Πάσχα, στο Hotel Alkistis, σε δίκλινο δωμάτιο με θέα, πλούσιο παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, Αναστάσιμο δείπνο,  στην γιορτινή ατμόσφαιρα της καταπράσινης Πορταριάς. Το ξενοδοχείο "ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ", αποτελεί ένα έπο τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Πορταριάς και γενικότερα του Πηλίου.

Κεφαλονιά67€ το άτομο για να ζήσετε 3 ημέρες στο υπέροχο συγκρότημα boutique Suites and the City, σε suite με θέα την θάλασσα, κέρασμα 2 μπουκάλια κρασί, late check out, πρωινό με παραδοσιακά προϊόντα και ροφήματα στο δωμάτιο, στην υπέροχη και καταπράσινη Κεφαλονιά.

Παροικιά της Πάρου52€ το άτομο για να περάσετε ένα 3ήμερο, σε superior δωμάτιο (κατασκευής 2011), με πρωινό μπουφέ, late check out, καθώς και μεταφορές από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, στο Apollon Hotel, στην Παροικιά της Πάρου, 50 μέτρα από πλαζ και λίγα μέτρα από τον παραδοσιακό οικισμό.
επισκεφθείτε το sait prolaveto.com εδώ..και τσεκάρετε την προσφορά

Μονοδένδρι Ζαγορίου80€ το άτομο για να γιορτάσουμε το Πάσχα σε Standard δίκλινο δωμάτιο, στο Hotel ΛΑΔΙΑ με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ από παραδοσιακά προϊόντα, late check out και welcome drink . Για αξέχαστες παραδοσιακές γιορτές στο Μονοδένδρι Ζαγορίου.

Νάξος33€ το άτομο για να γιορτάσετε το 3ήμερο του Πάσχα στη γραφική Νάξο, σε δωμάτιο με θέα θάλασσα, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, late check out, welcome, παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με Μπάτουδο, στην τιμή των 15€, και την υπέροχη οικογενειακή φιλοξενία με όλες τις σύγχρονες ανέσεις του ADONIS hotel.
επισκεφθείτε το sait prolaveto.com εδώ..και τσεκάρετε την προσφορά


Αστυπάλαια110€ το άτομο για 6 εορταστικές μέρες στην μαγευτική Αστυπάλαια, στο HOTEL ΄΄KARABO΄΄, για να γιορτάσετε τις Άγιες μέρες του Πάσχα μοναδικά, ιδιαίτερα και αξέχαστα.

Άλλες προτάσεις από το sait prolaveto.com

κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό29€ για μονοήμερη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό με ιστιοπλοϊκό σκάφος μήκους 41 πόδια, από την Opensea , με έμπειρο Skipper.
επισκεφθείτε το sait prolaveto.com εδώ..και δείτε την προσφορά

Σαντορίνη50€ το άτομο για ρομαντικές διακοπές στο Sweetheart Studios , 4 ημέρες σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome, ένα ρομαντικό δείπνο, early check in και late check out στην ειδυλλιακή Σαντορίνη.
επισκεφθείτε το sait prolaveto.com εδώ..και δείτε την προσφορά.


Χορευτό Πηλίου45€ το άτομο για μία 3ήμερη απόδραση στο Αgnadi hotel, με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, καλώς όρισμα με τοπικά προϊόντα, early check in και late check out,στο πιο μαγευτικό παραδοσιακό χωριό, το Χορευτό Πηλίου με θέα που κόβει την ανάσα.
επισκεφθείτε το sait prolaveto.com εδώ..και διαβάστε για αυτή την προσφορά

(προσφορές από το sait touristorama):
Σαντορίνη, Περίβολος στο Glaros Santorini 59€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Μαγική απόδραση στο νησί της ομορφιάς, την Σαντορίνη!
επισκεφθείτε το sait touristirama.com εδώ..και δείτε την προσφορά

Νάξος: Πασχαλινό Πακέτο, 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink, late check out και 15% έκπτωση στο εστιατόριο Ψιλή Άμμος. Η ομορφιά του νησιού μαζί με την ατμόσφαιρα των ημερών θα δημιουργήσουν τον ιδανικό συνδυασμό χαλάρωσης μόνο με 89€!!! 
επισκεφθείτε το sait touristirama.com εδώ..και δείτε την προσφορά

Πάρος, Νάουσα: Πασχαλινή Προσφορά, 84€ για 4ήμερο για 2 άτομα στα διαμερίσματα Anemomylos με transfer από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο. Απολαύστε το φετινό Πάσχα στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί με τα κρυστάλλινα νερά μόνο με 84€!
επισκεφθείτε το sait touristirama.com εδώ..και δείτε την προσφορά
επισκεφθείτε το sait touristirama.com εδώ..και δείτε τις εορταστικές προσφορές
άλλες προσφορές από το touristorama δείτε εδώ

(προσφορά από το goldendeals):
Πήλιο το βουνό των κενταύρων103€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Montagna Verde στο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο, με welcome drink, διαμονή σε δίκλινο με τζάκι και θέα Παγασητικό, μαζί με πρωινό, για να ξεκουραστείτε μ' όλες σας τις αισθήσεις και να ...κακομάθετε τον εαυτό σας! αξίας 206€ - έκπτωση 50%
επισκεφθείτε το sait goldendeals.gr εδώ..και διαβάστε για την προσφορά


(προσφορές από deals4all.gr):

Τσαγκαράδα του Πηλίου: Προσφορά: 69€ για ένα πολυτελές 3ήμερο 2 διανυκτερεύσεων δύο (2) ατόμων μαζί με ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα και late checkout, στον Πολυτελή Ξενώνα Ίρις, στην γραφική Τσαγκαράδα του Πηλίου. Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας στον υπέροχο χώρο μοναδικής καλαισθησίας του Ξενώνα Ίρις, προσφορά αρχικής αξίας 190€!
επισκεφθείτε το sait deals4all.gr εδώ..και διαβάστε για την προσφορά



Ορεινή Ναυπακτία: Προσφορά: 99€ για δυο (2) διανυκτερεύσεις δύο ατόμων σε standard double δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, late checkout και απεριόριστη χρήση πισίνας, υδρομασάζ, γυμναστηρίου και ποδηλάτου, στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Dasos Theretron, στην Ορεινή Ναυπακτία - Ορεινή Δωρίδα, αρχικής αξίας 270€. Έκπτωση 63%.
επισκεφθείτε το sait deals4all.gr εδώ..και διαβάστε για την προσφορά


(προσφορά από το DealSafari.gr):

ΠήλιοΠροσφορά: 139€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και μεσημεριανό για 2 άτομα στο Αρχοντικό Μιχόπουλου στο Πήλιο, ένα ζωντανό μουσείο πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής 200 ετών, αξίας 285€ - έκπτωση 51%
επισκεφθείτε το sait DEALSAFARI.gr εδώ..και διαβάστε για την προσφορά
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις