κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog

Touristorama.

Written By travelblog on Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 | 12:16 π.μ.


Deals με την εγγύηση του πιο γνωστού τουριστικού portal www.touristorama.com. το οποίο έχει συμπληρώσει 10 χρόνια στο τουριστικό ίντερνετ. Προσφορές κι εκπτώσεις έως 90% για προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού και ευζην (διαμονές, spa, extreme sports κ.ά).
Το Touristorama είναι μία πλατφόρμα μοναδικών προσφορών για προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στον τουρισμό και όχι μόνο. Κάθε μέρα “ανεβαίνουν” προσφορές, από τις οποίες ο χρήστης και πιθανός αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί μέχρι και σε ποσοστό 90%.
Οι ασύγκριτες αυτές προσφορές αφορούν διαμονή από πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι και παραδοσιακούς ξενώνες σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, ταξίδια στο εξωτερικό, υπηρεσίες spa και ευζην, γεύματα και δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια, δραστηριότητες και extreme sports και άλλα πολλά!
προσφορές touristorama 

Ο όμιλος Touristorama, που δραστηριοποιείται στον τουρισμό εδώ και μία δεκαετία, και χάριν της καλής συνεργασίας με εκατοντάδες επιχειρήσεις, καταφέρνει να διασφαλίζει μοναδικές τιμές για προϊόντα και υπηρεσίες που θα κάνουν τη ζωή πιο εύκολη κι ευχάριστη, γεμάτη ταξίδια!
Ένα από τα μεγαλύτερα website καθημερινών προσφορών με εκπτώσεις έως και 90% σε προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού!
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις