κάντε την κριτική σας για κάποιον προορισμό που έχετε επισκεφτεί πρόσφατα: κριτική / review


travelblog
Home » , » Παίξτε το νέο παιχνίδι GoalUnited ΔΩΡΕΑΝ..

Παίξτε το νέο παιχνίδι GoalUnited ΔΩΡΕΑΝ..

Written By travelblog on Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 | 5:39 μ.μ.


To GoalUnited είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά sport manager παιχνίδια παγκοσμίως! Γίνε ο μάνατζερ της ομάδας σου, διαχειρίσου τις αγώνες & μεταγραφές και συναγωνίσου με manager απ'όλο τον κόσμο! παίξε δωρεάν!
goalunited - free online game
Τα πρώτα βήματα

Στο ξεκίνημά σας υπάρχει ένας οδηγός-tutorial που σας περνάει από όλα τα στάδια επεξεργασίας των βασικών στοιχείων της ομάδας σας. Θα σας βοηθήσει να συμφωνήσετε με τον αρχικό σας χορηγό, να ορίσετε προπόνηση, να φτιάξετε την ενδεκάδα σας στις τακτικές, να χτίσετε εξέδρες στο γήπεδο και γύρω εγκαταστάσεις κ.ο.κ. Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα, θα σας δοθεί κι ένα χρηματικό ποσό επιβράβευσης, ενώ από εκεί κι έπειτα θα είστε πλέον ελεύθεροι να παίξετε το παιχνίδι. Τα μενού του Goalunited είναι στα ελληνικά, με την διαφορά ότι ο οδηγός βοήθειας είναι στα αγγλικά.


Τακτικές
Το μενού των τακτικών λειτουργεί με drag & drop, δηλαδή σέρνετε τους παίκτες σας στον πίνακα κι αντίστοιχα σας εμφανίζεται ένας δείκτης απόδοσης που δηλώνει το πόσο καλά θα αποδώσει ο παίκτης σας στην συγκεκριμένη θέση. Επιπλέον, κάθε ποδοσφαιριστής έχει ικανότητα, φόρμα και προτιμώμενο πόδι, άρα απ’ την αρχή έχετε μια εικόνα του ρόστερ σας και φροντίζετε να το αξιοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Προπόνηση
Το σύστημα προπόνησης είναι αρκετά απλό, καθώς για άλλη μια φορά με drag & drop ορίζετε ασκήσεις προπόνησης από τις κατηγορίες: Τακτικές, Πάσες, Σκοράρισμα, Οργάνωση παιχνιδιού, Τάκλιν και Γενικά. Κάθε κατηγορία έχει 4-8 ασκήσεις, με επεξήγηση στα οφέλη της καθεμίας. Μπορείτε έτσι να ορίσετε κάθε φορά την αυριανή σας προπόνηση. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ορισμού μόνιμης προπόνησης, παρά μόνο εβδομαδιαίας προπόνησης, κάτι που όμως απαιτεί Premium λογαριασμό (τον οποίο αποκτάτε με την κατάθεση μικρού χρηματικού ποσού).
goalunited - free online game
Γήπεδο
Η επέκταση του γηπέδου είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά κομμάτια του Goalunited. Πέρα από τις κερκίδες, χτίζετε κέντρο μασάζ, πάρκινγκ και γραφεία. Αργότερα, όταν θα ανεβείτε level ως προπονητής, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε από προπονητικό κέντρο, μέχρι στάσεις μεταφορικών μέσων για να έχετε μεγαλύτερη προσέλευση θεατών στο γήπεδο.
παίξε δωρεάν το νέο παιχνίδι GoalUnited!
Share this post :

0 σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις